Activiteiten

Pannenkoekendag:

Wat begonnen is als een ‘teambuilding’ evenement voor de toenmalige Kadetten wordt nu culinair verder gezet door de Scholieren. Diverse soorten pannenkoeken worden aangeboden aan zeer democratische prijzen. De volledige organisatie is in handen van de Scholierenploeg.

Oud ijzer actie:

Een maal per jaar komt Kivoc oud ijzer op halen in Kinrooi. Je krijgt tijdig een informatiebriefje in de bus met de tijden waarop wij langskomen.

Zet uw oudijzer niet aan de weg, maar plaats de informatiebrief duidelijk zichtbaar voor het raam of neem even contact op met Kivoc.

Indien u, buiten deze jaarlijkse ophaling, ijzer (oud, jong, lelijk, dik of dun) heeft en niet weet wat ermee te beginnen, geef het aan Volleybalclub Kivoc Kinrooi!
Gelieve contact op te nemen met:

Mail: oudijzer@kivoc.be

Wij zorgen ervoor dat het ijzer vakkundig wordt verwijderd!

Seizoensrally Bocholt:

Kivoc leden verzorgen de inkom op diverse punten rond het circuit tijdens de rally.

Club Barbecue:

Sinds 2013 losgekoppeld van het Grastornooi houden we onze Clubbarbecue. De kwaliteit van onze barbecue is reeds lang gekend en hoeft niet verder uitgelegd te worden. Concept is nog steeds 2 stukken vlees met groenten, salades en sausen. Dit aan democratische prijzen.

Tornooi:

Ons jaarlijks grastornooi om de vakantie sportief mee te beginnen. Zoals wordt er gespeeld volgens de geldende volleybal regelementen.

Vostertfeesten:

Kivoc leden verzorgen tijdens de Vosterfeesten de buffeten m.n. tappen, doorgeven, bijvullen, … etc van de nodige drank. De exacte dag van dit 3- dagen durende festival wordt in de eerste 3 maanden van het jaar vastgelegd met de organisatie.

Pompoenemoenefuif:

Haloween vieren doe je op de fuif van Kivoc. Even lekker uit je bol op de muziek van de dj’s.
Natuurlijk onder het genot van een of meerdere drankjes. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij alle leden van Kivoc.

Mosseldag:

Eenmaal per jaar nodigen wij jullie uit om eens heerlijk te komen eten op onze MOSSELDAG. Uiteraard zijn er voor de niet- mosselliefhebbers alternatieven te verkrijgen.
Niet zelf in de keuken staan, niet zelf de tafel dekken of afwassen. Gewoon aanschuiven in een gezellige omgeving om te genieten van heerlijk eten.

Wafelactie:

Gedurende de Kerstvakantie komen de Miniemen (meisjes en jongens) overheerlijke wafels verkopen deur aan deur. Het betreft 3 wafels per pakje van de soorten suiker of vanille/choco. Dit aan een democratische prijs.